About Us

Ondernemer voor ondernemers

DLDC Consulting werd in 2010 opgericht door positief realistische en gemotiveerde senior managers met 25 jaar ervaring in de logistieke-, transport- en securitysector. Ze staan met beide voeten in het vak, hebben jarenlang nationale en internationale firma’s en multinationals gerund van binnenuit én een enorme kennis opgebouwd rond wettelijke kwaliteitsnormeringen en certificaties. DLDC stapt in uw organisatie met veel kennis van zaken, een no-nonsense aanpak, een open vizier en resultaatsgericht, altijd. 

 

“De bekende slogan ‘thinking out of the box’ past niet helemaal in hun visie. Het advies aan hun klanten? ‘Don’t think there is a box’… daar waar een ander stopt, gaan we verder!”
   

Interim & people management

Medewerkers maken een bedrijf. Veranderingen doorvoeren, nieuwe systemen implementeren, processen verbeteren, collega’s motiveren en inspireren… communicatie is essentieel. Benut het volle potentieel van uw onderneming en uw medewerkers en werk aan een positieve verandering op lange termijn. DLDC begeleidt uw onderneming en uw medewerkers in dit proces.

“De medewerkers op de vloer kunnen meestal heel nauwgezet operationele oplossingen of problemen aanduiden. Door hen een stem te geven en tegelijkertijd te luisteren naar het management, kan je als neutraal persoon - met de nodige expertise – zeer gericht advies geven en bergen werk verzetten. Daarom is het belangrijk om iedereen van bij de start bij verandertrajecten te betrekken. Dé sleutel tot succes.”  

Werken met DLDC, dat is…

 Resultaatgericht│ Afgestemd op uw doelstellingen.
Service op maat │ Persoonlijke opvolging van advies tot implementatie.
Gestructureerd │ Opzetten van systemen en rapportage, meten is weten!
Passie & expertise │ Oprechte interesse in uw bedrijfsproblematiek.
Pragmatisch │ Doelgerichte en hands-on aanpak. 

>> DLDC Interim Management zet graag betrouwbare samenwerkingen op met freelance partners uit elke sector die een gemeenschappelijke visie delen. 


 

Partner worden?
Graag meer informatie over onze service? 
Aarzel niet om ons te contacteren >>

About Us

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x